Saturday, April 9, 2011

satay & durian


as u can read the title itself . tadi ktorg , ieda , nadia & me went to bota for a light dinner . light ke satay ? nahhh , don't think so :p because 15 cucuks kot . awesome lah satay bota , kuah yang u tak kan jumpa anywhere else . tp i kinda broke my promise to mommy , sebab makan kuah kacang kan . sob sob . sumpah tak ingt . adeh . sorry ibuuuu :(

after melantak satay , berjalan lagi . cari durian this time :D ingt bota byk durian , sangkaan kami meleset . ceh ayat , geli je . haha . rupa nya , pagi je dieorg jual kat bota . so balik tu , macam sedih gila dah . tiba-tiba , ada van tepi jalan . guess what ? dia ada jual durian durian . apa lagi , cepat2 u-turn and pg makan . ahhhhhhhhhh , awesome lah . pak cik tu pun baik gila , ptt the price rm20 , but dia bg rm5 je . maybe sbb ktorg his last customer , hehe . thank you pak cik . very the awesome lah you ;)

then balik , sendawa2 sket . sharing is caring kannn ? my roommate & i , dua dua makan durian . sapa masuk bilik , habis lahhh . haha :p






us :)
jumpa sawah padi tepi jalan , harus lah bergambar . hehe .


roommate i , ieda with durian :D

pak cik tu kata , ini lah durian cempedak . seriously macam cempedak tauuuu ! sebab pokok dia surrounded with pokok cempadak . kacukan bermutu :D

nadia & me :)

okay, thats all . i'm enjoying the weekend , how about you ?